Українські легкоатлети вибороли три медалі на турнірі в Іспанії

Українські легкоатлети вибороли три медалі на турнірі в Іспанії

Троє українських легкоатлетів завоювали медалі на турнірі в іспанському Андухарі в рамках Бронзового континентального туру. Збірна виграла нагороди всіх ґатунків: "золото", "срібло" й "бронзу". Повідомляє Суспільне Спорт.

Переможцем турніру в штовханні ядра став українець Роман Кокошко. Легкоатлет показав свій найкращий результат  20.71 метра — у п’ятій спробі, що не лише принесло йому золоту медаль, а й стало його новим особистим рекордом.

Ще одну медаль Україні принесла стрибунка у висоту Катерина Табашник. Спортсменка виборола “срібло”, подолавши планку на 1.81 метра. Українка без помилок пройшла всі висоти, але не змогла підкорити 1.85 м. 

Також із нагородою завершила змагання українська бігунка Анастасія Бризгіна. Атлетка фінішувала третьою на дистанції 400 метрів, подолавши її за 53.64 секунди. 

Нагадаємо, що "Час сліз і нездійснених мрій": футболісти Збірної України не стримали емоцій після поразки від Уельсу (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Очільник Федерації легкої атлетики підтримав Магучіх Очільник Федерації легкої атлетики підтримав Магучіх
Глава Федерації легкої атлетики розповів, що раніше Магучіх неодноразово пропонували змінити громадянство - і з США, і від поляків.
Loading...
Load next