"Час сліз і нездійснених мрій": футболісти Збірної України не стримали емоцій після поразки від Уельсу (відео)

"Час сліз і нездійснених мрій": футболісти Збірної України не стримали емоцій після поразки від Уельсу (відео)

Нападник збірної України Роман Яремчук розридався після поразки від Уельсу.

Багато футболістів були розчаровані результатом, а у кадр трансляції потрапили сльози українського гравця португальської "Бенфіки" Романа Яремчука.

Я ніколи не думав, що футбол може зробити боляче. Час сліз і нездійснених мрій. Ми хотіли, щоб ви посміхалися і плакали тільки від радості. Час, що змушує плакати від болю. Але я пишаюся тим, що я українець, бо ми є прикладом для всіх. Ми не здаємося, якою б складною була ситуація. Ще нам, браття молодії, усмішнеться доля, – після матчу написав Яремчук у Instagram.

Нагадаємо, що збірна України програла Уельсу з рахунком 0:1 у фінальному матчі плей-офф кваліфікації на ЧС-2022. Таким чином наша збірна не зуміла потрапити на мундіаль у Катарі.

Збірна України зазнала першої поразки під керівництвом Олександра Петракова. Українці могли пробитися на ЧС удруге у своїй історії. Єдиним залишається мундіаль 2006 року.

Своєю чергою головний тренер збірної України Олександр Петраков привітав Уельс з перемогою. Повідомляє сайт Футбол Україна.
 

Що я зараз відчуваю у душі? Порожнечу. Щодо закономірності рахунку... Мені нема чого сказати. Якщо Уельс виграв, значить, заслужено вийшов на ЧС-2022. Я вітаю їх. Хлопці зробили все, що могли. Але це футбол. Комусь щастить, а комусь ні. Сьогодні більше пощастило Уельсу, - заявив Петраков на каналі "Футбол".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Loading...
Load next