"Він не вміє програвати": відомий тренер оцінив шанси Усика у реванші з Джошуа

"Він не вміє програвати": відомий тренер оцінив шанси Усика у реванші з Джошуа

Легендарний американський тренер Тедді Атлас висловив упевненість у тому, що українець Олександр Усик (19-0, 13 КО) вдруге переможе британця Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО). Колишній наставник Олександра Гвоздика (17-1, 14 КО) наголосив, що наш співвітчизник просто не знає, як програвати.

Про це Атлас, який раніше передбачив два варіанти розвитку бою в Джидді, заявив в інтерв'ю подкасту The Fight, пише портал Boxing Social, передає "Obozrevatel".

Американський тренер також додав, що Джошуа надто спокійно ставиться до своїх поразок і припустив, що для британця бокс відійшов на другий план.

Думаю, Усик переможе. Я не можу сказати щось проти Усика, тому що він не давав для цього приводів. Він був абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі. Найкращий важковаговик в історії, якщо не рахувати Холіфілда. Він був олімпійським чемпіоном. Він не вміє програвати. Іноді мені здається, що Джошуа занадто легко сприймає поразки. Як це було після бою з Руїсом. Він виглядав як хлопець, котрий просто заробив багато грошей. Іноді я відчуваю, що бокс вже недостатньо важливий для нього, – сказав Атлас.

Нагадаємо, раніше Девід Хей заявив, якщо Джошуа програє Усику, то може закінчити з боксом.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next