Зараз Усик думає про свою країну та безпеку її мешканців, — Беллью про настрій українця перед реваншем з Джошуа

Зараз Усик думає про свою країну та безпеку її мешканців, — Беллью про настрій українця перед реваншем з Джошуа

Екс-чемпіон світу Тоні Беллью назвав головний фактор, який заважатиме володарю титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександру Усику готуватися до реваншу з Ентоні Джошуа, передає Sport.ua.

Окей, Саудівська Аравія, липень. Давайте просто почекаємо і подивимося, в якому стані перебуває Олександр. Якщо він буде в безпеці, а у Джошуа все буде добре, то ми пізніше докладніше поговоримо про цей поєдинок. Але це бій, що інтригує, це дійсно так. Незабаром ми все з'ясуємо, але зараз якщо говорити про Олександра Усика, то він більше думає про свою країну та безпеку всіх її громадян, - сказав Беллью.

Своєю чергою два дні тому дружина Олександра Усика, яка веде інформаційну війну проти путінського режиму у соціальних мережах, зникла з Instagram.

Своє нове віртуальне життя Катерина Усик знайшла, створивши другу сторінку в Instagram, де пояснила, чому вона веде мовлення з іншого акаунта.

Моя друга сторінка, тому що основну блокують за правду.

Катерина під час війни не соромилася у висловлюваннях у бік росії, путіна і рашистської армії, що, найімовірніше, і спричинило блокування основного акаунта.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у будинку боксера Усика у Ворзелі оселилися окупанти.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next