Український велогонщик Марк Падун втретє стартуватиме на Турі Польщі

Український велогонщик Марк Падун втретє стартуватиме на Турі Польщі

Гонка 2022 проходитиме під гаслом підтримки України на тлі війни з росією. Повідомляє Суспільне Спорт.

Український велогонщик команди EF Education - EasyPost Марк Падун втретє в кар'єрі змагатиметься на Турі Польщі, що проходить у межах програми Світового туру UCI.

Падун не змагався від червня, коли подолав перший етап багатоденки Рут д'Окситанія. У липні він пропускав Тур де Франс, не увійшовши до фінальної заявки американського колективу та відклавши свій дебют на "Великій петлі".

На Турі Польщі Марк дебютував у сезоні-2018, коли посів 83-те місце в генеральній класифікації. Він повернувся на гонку у 2020 році та фінішував 66-м за підсумком п'яти етапів.

Цього року Падун стане єдиним українцем у заявці на Тур Польщі. Його партнерами по команді стануть Саймон Карр (Велика Британія), Єнс Кейкелейре (Бельгія), Шон Квінн (США), Марейн ван ден Берг (Нідерланди), Лукаш Вишневські (Польща) та Дієго Камарго (Колумбія).

Нагадаємо, що

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ
Раніше повідомлялося, що, окрім Шевченка, на тренерський місток поляків претендують Адам Навалка, Міхал Пробіж та Ян Урбан.
Узгодили всі деталі контракту: Шевченко погодився очолити збірну Польщі, — ЗМІ Узгодили всі деталі контракту: Шевченко погодився очолити збірну Польщі, — ЗМІ
За попередньою інформацією, Польща має 31-го січня оголосити нового головного тренера.
Loading...
Load next