Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ

Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ
Раніше повідомлялося, що, окрім Шевченка, на тренерський місток поляків претендують Адам Навалка, Міхал Пробіж та Ян Урбан.

Українець Андрій Шевченко не зможе очолити збірну Польщі через конфлікт зі своїм попереднім клубом Дженоа. Італійський клуб відмовляється розривати контракт з Шевченком. Про це повідомив польський журналіст Павел Волосик у Twitter.

Українські ЗМІ 27-го січня повідомили, що Шевченко не домовився з Дженоа про розірвання контракту. Однак президент Польського футбольного союзу Цезарій Кулеша спростував інформацію.

Він заявив, що сторони досі ведуть переговори, тому кандидатура Шевченка на пост головного тренера Польщі актуальна.

За інформацією журналіста, Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту.

Зазначається, що керівництво генуезького клубу не бажає йти на поступки українському тренеру. За інформацією ЗМІ, Дженоа має заплатити Шевченку 10 мільйонів євро за розірвання угоди.

Тому в клубі вирішили не розривати контракт з українцем. Польський журналіст повідомляє, що Дженоа вирішила платити Шевченку щомісяця зарплату.

Нагадаємо, раніше Шевченко погодився очолити збірну Польщі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Поки не знайде нового місця роботи": Дженоа не розірвала контракт із Шевченком "Поки не знайде нового місця роботи": Дженоа не розірвала контракт із Шевченком
Така практика використовується у Дженоа вже не вперше.
"Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі "Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі
Раніше українця Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера італійського "Дженоа".
Узгодили всі деталі контракту: Шевченко погодився очолити збірну Польщі, — ЗМІ Узгодили всі деталі контракту: Шевченко погодився очолити збірну Польщі, — ЗМІ
За попередньою інформацією, Польща має 31-го січня оголосити нового головного тренера.
Loading...
Load next