Ефектний гол Ігнатенка та нищівна перемога "синьо-жовтих" - в огляді матчу Вірменія - Україна

Ефектний гол Ігнатенка та нищівна перемога "синьо-жовтих" - в огляді матчу Вірменія - Україна

24 вересня в рамках п'ятого туру групового турніру Ліги націй УЄФА національна збірна України розгромила збірну Вірменії. Повідомляє УНІАН.

Гра проходила в Єревані на Республіканському стадіоні імені Вазгена Саркісяна і завершилася з рахунком 5:0 на користь команди Олександра Петракова. 

Рахунок у поєдинку відкрив точним ударом Тимчик на 22-й хвилині гри. У другому таймі збірна України забила ще чотири м'ячі у ворота Вірменії - дублем відзначився Довбик, по голу забили Зубков та Ігнатенко. 

В іншому матчі цієї групи в п'ятому турі зустрічалися Шотландія та Ірландія. Шотландці здобули перемогу з рахунком 2:0 і зберегли за собою лідерство в групі 1 дивізіону В, у команди Стіва Кларка 12 очок. Збірна України з 10 балами йде на другій сходинці. Третя позиція за Іраландією - 4 очки, Вірменія на останній сходинці з 3 балами. 

У заключному турі Ліги націй збірна України зіграє проти Шотландії. Це буде матч за перше місце в групі 1. 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Петраков офіційно очолив збірну України з футболу Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Loading...
Load next