"Я готовий": ексчемпіон світу в двох вагових категоріях хоче бою з Ломаченком

"Я готовий": ексчемпіон світу в двох вагових категоріях хоче бою з Ломаченком

Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Шакур Стівенсон повідомив про бажання найближчим часом провести поєдинок проти титулованого українського боксера Василя Ломаченка.

Американський боксер заявив, що готовий зустрітися з Ломаченком вже в наступному поєдинку. 

Я думаю, що наш поєдинок з Ломаченком може стати великою подією. Я готовий з ним зустрітися вже в наступному бою, але буде непогано, якщо це навіть станеться через один.

Моя команда знає, що я готовий. Вони не збираються відмовляти мене чи щось в цьому дусі. Я готовий до роботи, - наводить слова Стівенсона Boxing 247.

Додамо, що Василь Ломаченко свій наступний поєдинок проведе 29-го жовтня проти непереможеного американця Джемейна Ортіса. Це буде перший бій українця з грудня минулого року. 

В активі Ломаченка 18 боїв, 16 з них українець виграв (11 нокаутом) і двічі програв. У своєму останньому бою українець 11 грудня 2021 року одноголосним рішенням суддів переміг Річарда Коммі.

Шакур Стівенсон є срібним призером Олімпійських ігор 2016. На рахунку американця 18 перемог в 18 боях на профі-рингу, 9 з яких він виграв нокаутом.

Свій останній бій американець провів проти бразильця Робсона Консейсао, якого переміг одноголосним рішенням суддів. Стівенсон все одно втратив чемпіонські титули за версіями WBO і WBC у другому напівлегкому дивізіоні, оскільки не зміг вкладеться в ліміт своєї вагової категорії на зважуванні. В результаті він заявив, що тепер буде виступати в легкій вазі.

Нагадаємо, що жеребкування відбору на Євро-2024 з футболу: стали відомі потенційні суперники збірної України.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Вийшов на третю позицію: Ломаченко наблизився до першого місця у рейтингу WBA Вийшов на третю позицію: Ломаченко наблизився до першого місця у рейтингу WBA
На першому місці рейтингу американець Роландо Ромеро.
"Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа "Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа
Усик розповів, що поєдинок з Джошуа був хорошим, але в реванші він виступить ще краще. Спортсмен наголосив, що буде "сильніше і швидше".
"Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву "Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву
Усик переміг Джошуа у першому поєдинку, який відбувся 25 вересня 2021 року.
Loading...
Load next