Українка Меркушина стала чемпіонкою Європи з біатлону у спринті

Українка Меркушина стала чемпіонкою Європи з біатлону у спринті

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина перемогла у другій індивідуальній спринтерській гонці серед жінок та стала чемпіонкою Європи з біатлону у спринті. Повідомляє Укрінформ.

28-річна Анастасія показала час 23 хвилини 14,5 секунди і не припустилася жодного промаху на вогневих рубежах. Другою була шведка Тільда Йоганссон 0,5 секунди відставання (1 промах), третьою – німка Ванеса Гінц (+1,8; 0). 

Результати інших українок: Анна Кривонос – 22-е місце, Юлія Джима – 39-те, Любов Кип'яченкова – 52-е, Олена Білосюк - 55-те. Загалом стартували 107 біатлоністок. Таким чином, у медальному заліку европейської першості збірна України вийшла на перше місце, маючи 1 "золото" та 2 "срібла".

Нагадаємо, що росію позбавили права прийняти Суперкубок УЄФА з футболу в 2023 році.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
І знову без олімпійських медалей: Україна посіла 9 місце у чоловічій естафеті з біатлону І знову без олімпійських медалей: Україна посіла 9 місце у чоловічій естафеті з біатлону
Перемогу здобули біатлоністи з Норвегії.
Олімпійські ігри: розклад виступів України на 15 лютого Олімпійські ігри: розклад виступів України на 15 лютого
Сьогодні у Пекіні пройде одинадцятий день змагань, протягом якого розіграють дев'ять комплектів нагород у семи видах спорту.
Збірна України з біатлону пропустить чемпіонат світу — посольство США не відкрило візи Збірна України з біатлону пропустить чемпіонат світу — посольство США не відкрило візи
Юніорський чемпіонат світу відбудеться з 23 лютого до 2 березня.
Loading...
Load next