Український картингіст приєднався до академії команди Королівських автоперегонів "Вільямс"

Український картингіст приєднався до академії команди Королівських автоперегонів "Вільямс"

14-річний пілот Олександр Бондарев поповнив лави програми розвитку британської команди. Він намагатиметься стати першим українцем, який проб'ється до Формули-1.

Про це повідомляє офіційний сайт Williams Racing.

Вільямс – одна з найзнаковіших команд в автоспорті, до її складу входять одні з найкращих пілотів у спортивних перегонах, тож для мене велика честь отримати шанс стати частиною цієї історії. З п'яти років, коли я почав займатися картингом, я мріяв про Формулу-1. На мене, звісно, чекає довгий шлях, але це великий крок для мене, – розповідає Бондарев.

Відомо, що академія надаватиме Бондареву всю необхідну підтримку в юніорських категоріях автоспорту. 

Нагадаємо, Україна отримає пакет військової допомоги від Данії вартістю 5,8 мільярда данських крон

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі
Військовослужбовці Російської Федерації відкрили попереджувальний вогонь по британському судну у Чорному морі.
Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео) Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео)
Росія заявила про нібито порушення російського кордону у Чорному морі британським есмінцем Defender біля мису Фіолент. Внаслідок цього російські військовослужбовці відкрили попереджувальний вогонь по судну.
Флот Великої Британії продовжить ходити біля берегів окупованого Криму Флот Великої Британії продовжить ходити біля берегів окупованого Криму
Корабель ВМС Великобританії "Defender" здійснював мирний прохід через територіальні води України відповідно до міжнародного права.
Loading...
Load next