УЄФА планує заборонити російські прапори на матчі Україна - Румунія

УЄФА планує заборонити російські прапори на матчі Україна - Румунія

Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) хоче встановити заборону на пронесення російського прапора на гру чемпіонату Європи між збірними України та Румунії.

Про це повідомляє AP.

УЄФА хоче заборонити російські прапори на стадіоні, коли Україна гратиме свою першу гру чемпіонату Європи в понеділок після того, як їх декілька разів вивішували на трибунах під час інших матчів, - йдеться у повідомленні.

В УЄФА заявили, що співробітники служби безпеки намагатимуться перехоплювати та прибирати російські прапори на стадіоні у Мюнхені, де Україна зіграє з Румунією 17 червня в матчі групового етапу Євро-2024.

УЄФА відсторонила російські команди від міжнародних змагань через декілька днів після початку військового вторгнення РФ в Україну, у лютому 2022 року.

Проте громадяни РФ могли купити квитки на матчі Євро-2024. Прапор РФ вивішувався на деяких з перших матчів групового етапу, зокрема у Мюнхені минулої п’ятниці поруч з прапорами Шотландії на стартовій грі проти Німеччини.

Декілька російських прапорів також були помічені серед уболівальників Сербії під час гри їхньої національної команди проти Англії в неділю у Гельзенкірхені.

Нагадаємо, МОК допустив 25 "нейтральних" спортсменів з РФ та Білорусі на Олімпіаду-2024

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Путін – х@йло!": російський телеканал включив інтершум після відомої кричалки під час матчу Росія — Україна (відео) "Путін – х@йло!": російський телеканал включив інтершум після відомої кричалки під час матчу Росія — Україна (відео)
Цю саму кричалку українські фанати використали під час Євро-2020.
Може зіграти з Росією: Україна вперше за 17 років вийшла у півфінал Євро з футзалу (відео) Може зіграти з Росією: Україна вперше за 17 років вийшла у півфінал Євро з футзалу (відео)
Востаннє команди України проходила в півфінал у 2005 році.
Loading...
Load next