Магучіх та Геращенко вийшли до фіналу в стрибках у висоту

Магучіх та Геращенко вийшли до фіналу в стрибках у висоту

Українські легкоатлетки Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко вийшли до фіналу в стрибках у висоту на Олімпійських іграх у Парижі.

Про це повідомляє офіційний сайт Олімпіади-2024. 

У фіналі Україну представлятимуть Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко.  

Ще одна українка - Юлія Левченко - не змогла з трьох спроб подолати висоту 1,83 м та не змогла кваліфікуватися до фіналу.  

Ярослав Магучіх є чинною чемпіонкою світу в стрибках у висоту та рекордсменкою світу. 7 липня на етапі Діамантової ліги у Парижі вона стрибнула на 2,10 м та перевершила світову досягнення болгарки Стефки Костадінової, яке трималося з 1987 року.  

Нагадаємо, Стрілець Сергій Куліш виграв для України другу медаль Ігор у Парижі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото) "Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото)
"Бронзова" призерка Олімпійських ігор в Токіо українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію.
Олімпійські ігри: розклад виступів України на 15 лютого Олімпійські ігри: розклад виступів України на 15 лютого
Сьогодні у Пекіні пройде одинадцятий день змагань, протягом якого розіграють дев'ять комплектів нагород у семи видах спорту.
Три українські легкоатлетки пробилися до фіналу в стрибках у висоту на Олімпіаді-2020 Три українські легкоатлетки пробилися до фіналу в стрибках у висоту на Олімпіаді-2020
Україна - єдина країна на цьогорічній Олімпіаді у Токіо, яка представлена одразу трьома спортсменками у фіналі жіночих стрибків у висоту.
Loading...
Load next