В Україні створили сайт для військових рф та білорусі, які не хочуть воювати проти України

В Україні створили сайт для військових рф та білорусі, які не хочуть воювати проти України

Кіберполіція спільно з волонтерами розробила сайт для військових-загарбників з РФ та Білорусі, котрі не хочуть воювати проти України.

Онлайн-ресурс допоможе військовим РФ та РБ знайти контакти урядових організацій та детальну інструкцію, як відмовитися від участі у кривавій війні проти України. 

Військовим країн-агресорів буде гарантовано дотримання Женевської конвенції щодо утримання військовополонених.

Про це повідомляє пресслужба Кіберполіції.

Крім цього, на сайті є посилання для пожертв на потреби ЗСУ.

Вебресурс містить посилання на офіційні джерела інформації для протидії дезінформації, а також розділ "твоя кібербезпека".

Сайт доступний для перегляду чотирма мовами: українською, російською, англійською та білоруською.

Нагадаємо, раніше хакери Anonymous зламали базу Роскомнагляду і виклали у вільний доступ 360 тисяч файлів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Переговорів в Мінську щодо Донбасу більше не буде: Україна шукає новий майданчик Переговорів в Мінську щодо Донбасу більше не буде: Україна шукає новий майданчик
Голова української делегації у Тристоронній контактній групі та за сумісництвом перший президент України Леонід Кравчук вважає, що після затримання журналіста Романа Протасевича у столиці Білорусі - Мінську, переговори щодо Донбасу слід перенести до нейтральної країни.
Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська
Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров гостро відреагував на заяву Кравчука та сподівається, що Франція та Німеччина не підтримають перенесення переговорів зі столиці Білорусі - Мінська.
Loading...
Load next