"Поглинання та окупація російськими z-zомбі": Подоляк пояснив, навіщо Кремль втягує Лукашенка у війну

"Поглинання та окупація російськими z-zомбі": Подоляк пояснив, навіщо Кремль втягує Лукашенка у війну

Росія хоче повністю втягнути Білорусь у війну проти України не лише через дефіцит живої сили. Кремль має намір утилізувати армію сусіда і усунути від влади самопроголошеного президента Олександра Лукашенка. Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.
 

Потрібно розуміти, що за спробами втягнення Білорусі у війну стоїть не лише бажання Москви покрити дефіцит своєї військової спроможності. Росії потрібна утилізація білоруської армії та втрата опори влади режимом Лукашенка. Далі – поглинання Республіки Білорусь та окупація російськими z-zомбі, – написав Подоляк. 

Своєю чергою із 12-го до 14 липня в Гомельській області (РБ), що межує з Україною, проводять командно-штабні навчання з територіальними військами Жлобинського району, повідомила 12 липня пресслужба міноборони РБ.

Мета навчань – оцінювання готовності посадовців сформованих військових частин територіальних військ виконати навчально-бойові завдання, удосконалення навичок офіцерів запасу у роботі на пункті управління і в керівництві підлеглим особовим складом під час виконання завдань територіальної оборони, – ідеться в повідомленні.
 

Під час тренувань, додали в міноборони РБ, відпрацьовуватимуть охорону та оборону об'єкта територіальної оборони й відбування служби на контрольно-пропускному пункті "під час участі у виконанні заходів воєнного стану".

Нагадаємо, раніше білоруська спортсменка заявила, що росія намагається знищити українську націю.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Loading...
Load next