Netflix відкриває регіональний офіс в Європі, який працюватиме з Україною

Netflix відкриває регіональний офіс в Європі, який працюватиме з Україною
Раніше компанія локалізувала свій сервіс у Польщі у 2016 році.

Американська стрімінгова платформа Netflix вирішила відкрити у Польщі представництво, яке працюватиме на Центральну та Східну Європу, зокрема й на Україну.

Про це повідомляють на сайті компанії, передає ПравдаТУТ News.

Я дуже радий оголосити, що ми плануємо відкрити офіс Netflix у Центральній та Східній Європі у Варшаві наприкінці цього року, який функціонуватиме як центр для регіону. Офіс Netflix у Варшаві є природним наступним кроком і допоможе налагодити довгострокову співпрацю в регіоні, а також поглибити наявні зв'язки, створивши нові можливості для творців та продюсерів контенту, — зазначив віцепрезидент Netflix Ларрі Танц.

Він нагадав, що компанія локалізувала свій сервіс у Польщі у 2016 році.

Незабаром після цього Netflix став доступним румунською, чеською, угорською, хорватською та українською мовами, — відмітив Танц.

За словами віцепрезидента, Офіс Netflix у Варшаві допоможе побудувати довгострокове співробітництво в регіоні, а також поглибити вже наявні зв’язки, створюючи нові можливості для творців і продюсерів контенту. 

Творчий потенціал і потенціал місцевої промисловості роблять Варшаву чудовим місцем для базування нашого бізнесу в Центральній та Східній Європі, - підсумував Танц.

Вас також може зацікавити стаття: Як подати заявку про пошкоджене майно в Дії

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Позбуватися супутникових тарілок не можна, бо буде інформаційна катастрофа Позбуватися супутникових тарілок не можна, бо буде інформаційна катастрофа
Оператор супутникового телебачення відповів на заяву про те, що демонтувати супутникові тарілки нібито не завадить.
Loading...
Load next