Через платформу United24 за місяць зібрали понад 1,5 мільярда на підтримку України

Через платформу United24 за місяць зібрали понад 1,5 мільярда на підтримку України

За місяць на онлайн-платформі UNITED24 зібрано понад 1,5 млрд грн на потреби України в умовах війни, повідомив президент Володимир Зеленський.

Понад 1500000000 гривень. Таку суму вдалося зібрати за чотири тижні на онлайн-платформі UNITED24, - написав Зеленський у телеграмі.

Він подякував національній збірній України з футболу, учасникам благодійного телемарафону Save Ukraine – #StopWar, благодійному аукціону у Вашингтоні та всім, хто долучився до ініціативи.

Кожен внесок має значення для перемоги України, – додав президент.

Своєю чергою лідер українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який нині служить у патрульній поліції, розповів в інтерв'ю українському журналісту, засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону про те, чим займається у зоні бойових дій.

Ми розвозимо ліки і доправляємо лікарів, які допомагають ставити діагнози… Розвозимо найнеобхідніші вантажі: інсулін, ліки проти високого тиску, іноді навіть роздаємо з хлібом, олією, з якимись базовими продуктами, – зазначив музикант.
 

За словами Хливнюка, "люди плачуть, коли їм даєш буханець хліба".
 

Тобто фашистсько-російська окупація довела багатющу хлібосольну країну до того, що люди, які перебували в підвалах під бомбардуваннями, не запаслися продуктами і ліками базовими, коли їм український солдат привозить, просто дає буханець хліба або пляшку олії – вони просто плачуть. Ось свідком якої ситуації я був. Власне, є і далі, – наголосив він.
 

Хливнюк закликав тих, у кого "є можливість і співчуття до людей", приєднатися до кампанії Armored Ambulances 4 Ukraine GoFundMe campaign зі збору коштів для купівлі та укомплектування броньованих машин швидкої допомоги.

Нагадаємо, раніше легендарний дорожній знак про напрямок «за російським кораблем» продали на аукціоні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Європа відмовилася співпрацювати з Росією щодо місії ExoMars Європа відмовилася співпрацювати з Росією щодо місії ExoMars
Вони засудили агресію проти України.
Чому відключення електроенергії небезпечні для ядерних об'єктів України Чому відключення електроенергії небезпечні для ядерних об'єктів України
Вторгнення Росії в Україну все більше загрожує життєво важливим з'єднанням між українськими атомними електростанціями та електромережею.
Космічна допомога: є можливість отримати змогу слідкувати за ворогом завдяки закордонним супутникам з SAR Космічна допомога: є можливість отримати змогу слідкувати за ворогом завдяки закордонним супутникам з SAR
Вже найближчим часом до країн, які діляться з Україною знімками супутників, може долучитися і Японія.
Loading...
Load next