У Києві презентували платформу Support Azov для допомоги героям та їхнім сім'ям

У Києві презентували платформу Support Azov для допомоги героям та їхнім сім'ям

5 липня у Києві відбулася презентація платформи Support Azov, повідомляє Суспільне.

У платформи є свій сайт supportazov.com. На головній сторінці порталу повідомляють, що це проєкт, який об'єднав ветеранів полку Національної гвардії "Азов", патронатну службу підрозділу та Асоціацію сімей захисників "Азовсталі". Його створення ініціював перший командир полку Андрій Білецький.

Це благодійний проєкт, мета якого – об'єднати всі напрями допомоги героям та їхнім сім'ям.

На сайті Support Azov є три опції:

  • підтримай бійців (допомога бойовим підрозділам, які захищають Україну);
  • підтримай поранених (допомога через патронатну службу полку);
  • підтримай сім'ї (допомога рідним захисників "Азовсталі").

Також на порталі публікують новини щодо полку "Азов".

Ветеран "Азову", екснардеп Олег Петренко на презентації Support Azov розповів, що державі зараз бракує ресурсів для повноцінної реабілітації важкопоранених військовослужбовців та гідної підтримки сімей захисників.

Завдяки підтримці громадян уже вдалося підняти на ноги 50 військовослужбовців, розповіла голова патронатної служби "Азову" Олена Толкачова.
 

Вони вже поступово повертаються у стрій, навіть хлопці, які втратили кінцівки. Це все – завдяки допомозі простих людей, які допомагали, перераховували гроші, – сказала вона. – Ми всі воюємо, ми всі одна велика нація, яка воює з ворогом. Тільки завдяки нашій згуртованості ми змогли допомогти вже дуже великій кількості поранених, особливо тим пораненим хлопцям, яких вдалося вивезти гелікоптерами з "Азовсталі".

Нагадаємо, раніше Генштаб, Мінцифри та UNITED24 розпочали проєкт «Армія дронів».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Єрмак та Федоров зустрілися з членом ради директорів Tesla та SpaceX Кімбалом Маском Єрмак та Федоров зустрілися з членом ради директорів Tesla та SpaceX Кімбалом Маском
Вони зокрема запросили Кімбала Маска відвідати столицю.
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.
Loading...
Load next