Генштаб, Мінцифри та UNITED24 розпочали проєкт «Армія дронів»: як долучитися (відео)

Генштаб, Мінцифри та UNITED24 розпочали проєкт «Армія дронів»: як долучитися (відео)
Допомогти ЗСУ і долучитися до збору можна з будь-якого куточка світу й внести свій донат у два кліки через платформу UNITED24/

Щоб наблизити перемогу України Генеральний штаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації та UNITED24 розпочинають проєкт «Армія дронів». Це комплексна програма, що включатиме системну закупівлю дронів, їх ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Мінцифри.

Як зазначили в міністерстві, безпілотні літальні апарати допомагають нашим військовим завчасно відстежувати окупантів та рятувати тисячі захисників. Але їхня кількість значно менша, ніж потрібно на фронті. 

Тому етапі підготовки проєкту Мінцифри провели спільну роботу з Генштабом та захисниками, щоб зрозуміти їхні запити та потреби на передовій.      

За результатами зустрічей разом ми сформували системне бачення, щоб всю лінію фронту шириною близько 2470 км закрити дронами. Вони дозволять моніторити дії ворога, змінювати військові стратегії і надалі зберегти якомога більше життів військових. У цьому їм допоможе технологічна Армія дронів.     

Як долучитися до збору дронів

  • Долучайтеся до збору коштів на порталі UNITED24 https://u24.gov.ua/uk/dronation. Кошти надійдуть на рахунок Міноборони — і дрони придбають.
  • Ви можете віддати свій дрон ЗСУ. Принесіть дрон до відділення Нової пошти. Скажіть, що віддаєте його на потреби ЗСУ «Армія дронів». Працівники направлять дрон за призначенням.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Samsung хоче стати резидентом "Дія.City" Samsung хоче стати резидентом "Дія.City"
Статус резидента унікального правового й податкового простору Diia City отримали 55 українських та міжнародних IT-компаній.
Loading...
Load next