Телефонні терористи знову активізувалися - Євгеній Єнін

Телефонні терористи знову активізувалися - Євгеній Єнін

Телефоні терористи знову активізувалися. На цьому перший заступник міністра внутрішніх справ України наголосив під час ефіру всеукраїнського телемарафону.

За словами Євгенія Єіна, напередодні державного свята Дня Незалежності правоохоронці фіксують активізацію "телефонних терористів", яку спостерігали перед початком повномасштабного вторгнення військ рф:

Вчора низка наших обласних центрів – Львів, Дніпро, Житомир та інші, стикнулися з масованими обзвонами про мінування об’єктів критичної інфраструктури та місць масового скупчення громадян. Всі ці повідомлення виявилися фейковими, але ми не можемо гарантувати щодо наступних, тому будьте уважні, — зазначив Євгеній Єнін.

Нагадаємо, учора по Україні знову покотилася хвиля "мінувань", точніше дзвінків про начебто мінування. Зокрема відомо про випадки перевірок на вибухові предмети у Львові, Вінниці, Черкасах, Кропивницькому, Ужгороді, Мукачево та Тернополі. Жоден із випадків не підтвердився.

Масовість таких повідомлень вказує на те, що це може бути чергова спроба ворога залякати українців.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Останні хвилини життя Полякова: поліцейські та медики намагались реанімувати нардепа (відео) Останні хвилини життя Полякова: поліцейські та медики намагались реанімувати нардепа (відео)
Відео містить кадри з нагрудної камери поліцейського, після того, як таксі з Поляковим зупинила поліція. Спочатку нардепа намагались реанімувати поліцейські, а пізніше приїжджає карета "швидкої".
"Працював професіонал": у МВС розкрили деталі розслідування замаху на Шефіра (відео) "Працював професіонал": у МВС розкрили деталі розслідування замаху на Шефіра (відео)
Наразі у розслідування правоохоронці працюють на "відмінно", і вже найближчим часом суспільству буде повідомлено про просування в розслідуванні цього резонансного кримінального провадження.
У Шефіра стріляли кулями угорського виробництва - МВС (відео) У Шефіра стріляли кулями угорського виробництва - МВС (відео)
Кулі, якими розстріляли авто першого помічника Зеленського мають калібр 7,62 мм і були виготовлені в Угорщині. Як саме вони потрапили до України, наразі не відомо - можливо, контрабандним шляхом.
Loading...
Load next