Полонені окупанти працюватимуть на економіку України, – МВС

Полонені окупанти працюватимуть на економіку України, – МВС

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що полонені окупанти працюватимуть задля відновлення економіки України.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін. І додав, що для цього будуть використовувати усі можливості, які дає нам Женевська конвенція.

Тобто мовиться про використання праці тощо. Тобто всі ці люди працюватимуть згодом на відновлення економіки України, – повідомили в МВС.

Там також наголосили, що з російськими полоненими в Україні поводитимуться відповідно до норм міжнародного гуманітарного права.

І саме це відрізняє нас від російського агресора, який стріляє по мирному населенню, завдає ракетно-бомбових ударів по помешканнях. І я вже не говорю про поводження з нашими військовослужбовцями, – сказав Єнін.

І запевнив, що турбота про військовополонених не ляже тягарем на українську економіку.

До слова, напередодні міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що всі полонені російські окупанти будуть звозитися й утримуватися в одному місці.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Мінсоцполітики повідомили про зростання прожиткового мінімуму
Водночас буде змінено сферу його застосування
В НБУ розповіли, чи очікувати різкого падіння долара у 2021 році В НБУ розповіли, чи очікувати різкого падіння долара у 2021 році
В Нацбанку не передбачають, що повториться ситуація 2019 року. Для цього немає обставин.
В Україні проведуть перевірку усіх АЗС
Щорічно Україна втрачає мільярди через діяльність нелегальних АЗС. Тому в країні візьмуться за нелегальні заправки і перевірити кожну з них.
Loading...
Load next