У роботі WhatsApp стався глобальний збій, месенджер перестав працювати в Україні

У роботі WhatsApp стався глобальний збій, месенджер перестав працювати в Україні

У роботі популярного мессенджера WhatsApp стався масштабний збій. Найбільший збій припав на 10:30 за Києвом і триває зараз.

Фото: збій програми

Як свідчать дані сайту downdetector, з проблемами зіткнулися користувачі з усього світу, включаючи Україну. На проблеми в роботі соцмережі поскаржилися понад 4 тисячі разів за останню годину.

Найбільше користувачів скаржаться на неможливість відправки повідомлень. Також повідомляють про проблеми з функцією дзвінків у WhatsApp – програма банально не переходить від фази виклику до фази дзвінка.

При цьому проблеми спостерігаються як в мобільній, так і десктопної версії месенджера. З чим пов'язаний збій, поки незрозуміло. 

Нагадаємо, що у WhatsApp тепер можна приховати свій онлайн-статус від усіх: як це зробити.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Ви користувались? Соціальні мережі, які колись були популярними, а зараз забуті Ви користувались? Соціальні мережі, які колись були популярними, а зараз забуті
З 8 мільярдів населення планети більш ніж половина, а точніше 4,5 мільярда, користуються соціальними мережами.
"Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення "Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення
Застосунок "Повітряна тривога" від Ajax Systems отримав оновлення. Тепер у додатку з'явилася інформація про вуличні бої та багато іншого.
Loading...
Load next