У Telegram з'явилася внутрішня валюта

У Telegram з'явилася внутрішня валюта

Засновник Telegram заявив про впровадження у месенджері внутрішньої валюти під назвою Telegram Stars.

Про це він повідомив у Telegram. 

Вказано, що нововведеною валютою можна буде сплачувати цифрові послуги у мінізастосунках. Вони своєю чергою зможуть приймати платежі за цифрові послуги, використовуючи оплату в застосунках на Android та iOS. Розробники застосунків зможуть використовувати "зірочки" для подальшого просування своїх застосунків. 

На відміну від олдскульних застосунків, мінізастосунки Telegram, такі як Notcoin, не потрібно встановлювати для використання. Саме тому вони так швидко зростають. Крім того, соціальна природа Telegram дозволяє мінізастосункам поширюватися вірусним шляхом, тому вони охоплюють десятки мільйонів користувачів протягом декількох тижнів, - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що Apple і Google братимуть 30% комісії, коли користувачі купуватимуть у них "зірочки". Разом із тим під час реінвестиції всередині Telegram комісія буде нульовою. 

Як результат, запуск застосунків у Telegram має більший економічний сенс, ніж запуск традиційних мобільних застосунків, - додав він. 

Нагадаємо, Boeing вперше запустив астронавтів на МКС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Шантаж через секс-фото у Телеграмі: яку небезпеку приховує популярний месенджер (відео) Шантаж через секс-фото у Телеграмі: яку небезпеку приховує популярний месенджер (відео)
Безпека користувачів Телеграму — під великим питанням через можливі "зливи" інтимних фото та бездіяльність адміністраторів.
Loading...
Load next