Instagram анонсував тиждень оновлень на платформі: що змінилось

Instagram анонсував тиждень оновлень на платформі: що змінилось

Команда Instagram анонсувала ряд нових функцій, які з'являться в соціальній мережі в найближчі тижні. Серед них – нотатки-"статуси" і групові профілі.

Функція "Нотатки" дозволяє ділитися з фоловерами своїми думками. Текстову нотатку зі смайликами довжиною до 60 символів можна залишити в розділі "Вхідні", вибравши людей, які зможуть її переглянути. Таке повідомлення буде доступно протягом 24 годин, відповіді на неї прийдуть у вигляді особистих повідомлень.  

Фото: Instagram

Також Instagram приступив до тестування "Відвертих історій" (Candid Stories) – це аналог соцмережі BeReal. Раз на добу користувачеві пропонують опублікувати "історію", знявши фото з передньої та задньої камери одночасно. Пропозиція актуальна лише кілька хвилин: логіка в тому, щоб користувач поділився своїм життям без прикрас. Така сторіз буде показуватися тільки тим, хто ділиться таким же контентом.

Фото: Instagram

І наостанок, соцмережа анонсувала групові профілі, які дозволять ділитися постами та історіями в спеціальному загальному профілі з друзями. Опублікований в ньому контент буде доступний тільки членам групи.

Фото: Instagram

Нагадаємо, що реєстрацію в Twitter Blue відновлено для користувачів iOS та вебкористувачів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Loading...
Load next