Samsung почне купувати дисплеї для своїх телевізорів у LG

Samsung почне купувати дисплеї для своїх телевізорів у LG

Південнокорейська компанія Samsung, один з найбільших виробників телевізорів у світі, зробив ставку на свої QLED-панелі, які набагато ближчі до LCD як за вартістю, так і за якістю.

Крім того, компанія швидкими темпами розвиває технологію microLED, але такі девайси поки що непомірно дорогі і доступні тільки в гігантських діагоналях, пише Reuters.

Тепер Samsung почне закуповувати OLED-дисплеї LG, щоб охопити ринок преміум-класу за допомогою нових моделей. За даними Reuters, компанії вже уклали угоду, в рамках якої Samsung придбає 2 млн 77- та 83-дюймових OLED-панелей високого класу у 2024 році, 3 млн у 2025 році та 5 млн у 2026 році.

На цей час понад 50% ринку OLED-телевізорів належить LG, на другому місці Sony з 26%, а решта виробників розділили між собою 23%. Цікаво, що Sony також отримує свої панелі від LG.

Одна з причин, через яку Samsung вирішила різко змінити стратегію випуску OLED-телевізорів, пов'язана з жорсткою конкуренцією з боку китайських брендів у сегменті LCD-дисплеїв.

Нагадаємо, Відновлення України після війни обійдеться в понад 411 мільярдів доларів - ООН

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Українська в Україні: вже завтра ресурси у мережі та інтерфейси мають бути українською мовою Українська в Україні: вже завтра ресурси у мережі та інтерфейси мають бути українською мовою
З 16 липня інтернет-ресурси повинні мати базову стартову сторінку українською мовою і повідомляти  інформацію громадянам України державною мовою.
Хакери Anonymous зламали базу Роскомнагляду і виклали у вільний доступ 360 тисяч файлів Хакери Anonymous зламали базу Роскомнагляду і виклали у вільний доступ 360 тисяч файлів
Загальний обсяг зламаної бази даних Роскомнагляду становить 820 гігабайтів.
Loading...
Load next