Флагман iPhone 13 – унікальна новинка крізь час

Флагман iPhone 13 – унікальна новинка крізь час
Усім знайома техніка від Apple, яка відрізняється технологічними новинками, оригінальним виконанням та унікальними характеристиками. Незважаючи на те, що iPhone 13 вийшов у 2021 році, і після нього з'явилося нове покоління телефону, смартфон все одно продовжує бути популярним серед покупців. З'явилися істотні зміни в апаратній начинці, трохи змінився зовнішній вигляд, а також покращилися численні параметри та характеристики.

За надійність відповідає міцний метал і скло Ceramic Shield, що запобігає поломці дисплейного модуля. Ознайомитися з тринадцятою версією смартфона найзручніше  тут  https://comfy.ua/ua/smartfon/brand__apple__seriya_smartphone__apple-iphone-13/, де заразом є можливість вибрати колір, об’єм внутрішньої пам'яті та оформити замовлення. Бажано придбати захисні аксесуари, запобігаючи поломці телефону при випадковому падінні.

Технічні особливості

Дисплеєм є класичне виконання Super Retina XDR на 6,1 дюйма, а роздільна здатність 2532 х 1170 пікселів. Через застосування сучасної технології на основі напівкристалічного кремнію гарантується підвищена енергоефективність. Завдяки зміні частоти оновлення вдається швидко підвищити якість зображення, якщо на екрані відображаються динамічні сцени.

У порівнянні 13 версії з попередніми телефонами перша має багато переваг:

  • максимальний показник яскравості становить 1200 ніт;
  • габарити «чубчика» зменшилися до 20%, що дозволило залишити місце для дисплея;
  • яскравість адаптується під освітлення завдяки технології True Tone;
  • матриця OLED із щільністю пікселів 460 ppi.

Через комфортні кути огляду підвищується адаптивність телефону, тобто тепер його можна використовувати у різних умовах та ситуаціях.

Продуктивність

Усі смартфони цієї лінійки працюють під керуванням процесора Apple A15 Bionic. Якщо оцінити «начинку», можна виділити основний процесор на 6 ядер, процесор GPU на 4 ядра, і навіть нейронний процесор Neural Engine на 16 ядер. З його допомогою гарантується прискорена робота нейронних мереж.

Як тільки Apple A15 Bionic з'явився на ринку, він був на 40% швидше за всіх аналогів. Поступово з'являлися нові програми, і операційна система змінилася вимогам. Це вплинуло на продуктивність загалом, але iPhone 13 все одно залишається оптимальним смартфоном для виконання середніх та складних завдань. Телефон можуть використовувати навіть професійні фотографи завдяки новому модулю камер та кінематографічному режиму зйомки.

Читайте також
До кінця року в Україні 3 тисячі сіл планують підключити до швидкісного інтернету До кінця року в Україні 3 тисячі сіл планують підключити до швидкісного інтернету
В Україні запустили платформу де збирається уся інформацію про програму підключення до оптичного інтернету, на яку цьогоріч планують витратити 500 мільйонів гривень.
В Україні 1 ГБ мобільного інтернету коштує 0,75 долара В Україні 1 ГБ мобільного інтернету коштує 0,75 долара
Британські аналітики провели дослідження у 230 країнах світу та оновило рейтинг за рівнем доступності мобільного інтернету, в якому Україна займає 31-е місце.
В Україні відтермінували запуск 5G: у бюджеті не вистачає коштів В Україні відтермінували запуск 5G: у бюджеті не вистачає коштів
Причиною відтермінування стала відсутність державного фінансування необхідних для запуску 5G наукових досліджень.
Loading...
Load next