Microsoft продовжив на рік надання безоплатних послуг українським держустановам

Microsoft продовжив на рік надання безоплатних послуг українським держустановам

Microsoft ще рік надаватиме безоплатні хмарні послуги українським держустановам.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Посилюємо партнерство. Компанія допомагає Україні в розбудові цифрової інфраструктури від заснування Мінцифри. Microsoft інвестує в розвиток хмарних сервісів в Україні, - йдеться в повідомленні.

За словами Федорова, корпорація вже надала понад $540 млн допомоги безоплатними сервісами, технічною підтримкою, обладнанням та грантами, що суттєво допомагає в цифровізації держустанов та захисті даних.

Цьогоріч Microsoft знову продовжить доступ до хмар для України. Держпідприємства, регіональні органи влади, школи, університети та лікарні користуватимуться хмарами безоплатно до кінця 2024 року, - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, "Дія" запускає послугу перекладу документів на англійську мову

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
До кінця року в Україні 3 тисячі сіл планують підключити до швидкісного інтернету До кінця року в Україні 3 тисячі сіл планують підключити до швидкісного інтернету
В Україні запустили платформу де збирається уся інформацію про програму підключення до оптичного інтернету, на яку цьогоріч планують витратити 500 мільйонів гривень.
В Україні 1 ГБ мобільного інтернету коштує 0,75 долара В Україні 1 ГБ мобільного інтернету коштує 0,75 долара
Британські аналітики провели дослідження у 230 країнах світу та оновило рейтинг за рівнем доступності мобільного інтернету, в якому Україна займає 31-е місце.
В Україні пенсійні фонди розпочали закупівлю акцій Apple, Microsoft та Tesla В Україні пенсійні фонди розпочали закупівлю акцій Apple, Microsoft та Tesla
Недержавні пенсійні фонди України розпочали інвестицію коштів у цінні папери іноземних компаній таких як Apple, Microsoft та Tesla. Зокрема ці компанії допущені Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку до обігу на території України.
Loading...
Load next