В Україні запустять сервіс "Дія.Офіс" для посадовців

В Україні запустять сервіс "Дія.Офіс" для посадовців

В Україні буде запущено сервіс «Дія.Офіс» для працівників органів виконавчої влади та Секретаріату Кабміну з метою підвищення ефективності їхньої роботи.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Кабінет міністрів ухвалив постанову, яка дає змогу запустити сервіс «Дія.Офіс» для посадовців. Наша мета — через цифровізацію підвищити ефективність роботи держслужби, ‒ зазначив Федоров.

За його словами, із запуском нового сервісу працівники держустанов зможуть мати у Дії електронне посвідчення, проводити опитування та користуватися сервісами, які підвищать ефективність комунікації, авторизуватися на корпоративних ресурсах за допомогою Дія.Підпису.

Крім того, через Дія.Офіс можна буде переглянути інформацію про структуру держорганів та відповідальних за напрями, що, на переконання віцепрем’єр-міністра, збільшить прозорість їхньої роботи.

Нагадаємо, У одному з "шахедів" знайшли SIM-карту українського оператора

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Samsung хоче стати резидентом "Дія.City" Samsung хоче стати резидентом "Дія.City"
Статус резидента унікального правового й податкового простору Diia City отримали 55 українських та міжнародних IT-компаній.
Припиніть це робити негайно: як змусити телефон працювати довше Припиніть це робити негайно: як змусити телефон працювати довше
Смартфон настільки звичний для нас пристрій, що іноді ми навіть не помічаємо, як він впливає на наше життя.
Технології зв’язку «п’ятого покоління»: реальні можливості чи реальна загроза Технології зв’язку «п’ятого покоління»: реальні можливості чи реальна загроза
Україна готується розгорнути свою мережу 5G.
Loading...
Load next