Instagram і Threads більше не рекомендуватимуть користувачам політичний контент

Instagram і Threads більше не рекомендуватимуть користувачам політичний контент

Соцмережі Instagram і Threads більше не будуть рекомендувати користувачам соціальних мереж політичний контент.

Про це повідомляє Engadget.

За словами керівника Instagram Адам Моссері, користувачі бачитимуть політичний вміст лише з тих облікових записів, на які вони підписалися, але самі соцмережі Instagram і Threads більше не будуть «проактивно просувати» такі публікації.

Ця зміна, яку впровадять «протягом наступних кількох тижнів», буде застосована до загальнодоступних облікових записів у місцях, де алгоритми рекомендацій Meta рекомендують зміст або публікації, зокрема, Reels і Explore в Instagram, а також в пропозиціях користувачам у Threads.

При цьому Моссері не уточнив, як Meta визначатиме, що вважатиметься «політичним вмістом». Однак речник Meta зазначив, що це включатиме теми, пов’язані з виборами, і соціальні питання.

Наше визначення політичного вмісту – це контент, який стосується тем, пов’язаних з урядом чи виборами; наприклад, пости про закони, вибори чи соціальні теми. Ці глобальні проблеми є складними та динамічними, а це означає, що це визначення буде змінюватися, оскільки ми продовжуємо співпрацювати з людьми та спільнотами, які використовують наші платформи та зовнішніх експертів для вдосконалення нашого підходу, – сказав речник Meta.

Нагадаємо, У Польщі прогнозують через українців зростання ВВП років до 2%

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next