Рада підтримала законопроєкт про єдину роумінгову зону

Рада підтримала законопроєкт про єдину роумінгову зону

Верховна Рада підтримала законопроєкт про єдину роумінгову зону.

Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації України.

Відтепер українці, які подорожуватимуть країнами ЄС, зможуть користуватися національними тарифами мобільного зв’язку і не сплачувати додаткових коштів за послуги роумінгу протягом 4 місяців. Так само європейські мандрівники користуватимуться домашніми тарифами.

Законопроєкт № 10265 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації норм європейського законодавства з питань роумінгу» ухвалено в першому читанні.

Це ще один потужний крок до євроінтеграції та створення єдиного цифрового ринку з ЄС. Дякуємо Комітету ВРУ з питань цифрової трансформації та всім учасникам робочої групи й очікуємо ухвалення законопроєкту народними депутатами України загалом, – кажуть у Мінцифри.

Нагадаємо, В Україні з 1 березня зростуть пенсії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
До кінця року в Україні 3 тисячі сіл планують підключити до швидкісного інтернету До кінця року в Україні 3 тисячі сіл планують підключити до швидкісного інтернету
В Україні запустили платформу де збирається уся інформацію про програму підключення до оптичного інтернету, на яку цьогоріч планують витратити 500 мільйонів гривень.
В Україні 1 ГБ мобільного інтернету коштує 0,75 долара В Україні 1 ГБ мобільного інтернету коштує 0,75 долара
Британські аналітики провели дослідження у 230 країнах світу та оновило рейтинг за рівнем доступності мобільного інтернету, в якому Україна займає 31-е місце.
В Україні відтермінували запуск 5G: у бюджеті не вистачає коштів В Україні відтермінували запуск 5G: у бюджеті не вистачає коштів
Причиною відтермінування стала відсутність державного фінансування необхідних для запуску 5G наукових досліджень.
Loading...
Load next