У "Дії" спростили подачу заяви на отримання субсидії

У "Дії" спростили подачу заяви на отримання субсидії

У "Дії" спростили і пришвидшили процес подання заяви на оформлення субсидії - відтепер можна оформити субсидію на порталі за 10 хвилин.

Про це повідомляє пресслужба "Дії".

Команда Дії покращила й пришвидшила сервіс. Раніше на це йшло 30 хвилин. А тепер послугу можна отримати втричі швидше - заповнивши 7 полів замість 21, - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що більшість інформації підтягнеться з реєстрів автоматично. Сервіс доступний для українців, які жодного разу не оформлювали субсидію, пояснили в "Дії".

Нагадаємо, "Агенція оборонних закупівель" вперше оголосила закупівлю дронів в системі Prozorro – Міноборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Samsung хоче стати резидентом "Дія.City" Samsung хоче стати резидентом "Дія.City"
Статус резидента унікального правового й податкового простору Diia City отримали 55 українських та міжнародних IT-компаній.
На порталі "Дія" з'явилася можливість оформити субсидії, - Шмигаль На порталі "Дія" з'явилася можливість оформити субсидії, - Шмигаль
Українцям стали доступні нові онлайн-послуги.
Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео) Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео)
Зручний та, найголовніше - простий і зрозумілий, застосунок Дія, який допомагає українцям у вирішенні великої кількості проблем, які стосуються державних послуг та ковідних сертифікатів. Керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової інформації Мстислав Банік в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про впровадження електронних лікарняних, COVID-сертифікати та їх роботу у застосунку, а також про онлайн оформлення субсидій та зміни місця реєстрації.
Loading...
Load next