Україна приєдналась до Digital Public Goods Alliance

Україна приєдналась до Digital Public Goods Alliance

Україна приєдналася до глобальної кампанії 50-in-5 та Digital Public Goods Alliance, у межах якої розвиватиме цифровізацію та масштабування інновацій.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

Продовжуємо розвивати цифрову державу та ділитися найкращими практиками з усім світом. Україна приєдналася до глобальної кампанії 50-in-5 та Digital Public Goods Alliance, яка підтримується ПРООН й Офісом інновацій ЮНІСЕФ, - йдеться у повідомленні.

У межах партнерства розвиватимуть цифровізацію та масштабуватимуть інновації в Україні, щоб кожен мав доступ до цифрових послуг і можливостей, кажуть у Мінцифрі. Також для України це можливість зробити внесок у глобальний розвиток цифровізації. 

Україна не тільки ділитиметься власним досвідом, а й перейматиме найкращі світові практики від партнерів у сфері цифрової трансформації та розвитку технологій. Загалом до Альянсу входять 22 країни, серед яких Естонія, Франція, Сингапур, Норвегія, країни Африки та Латинської Америки, - додали у відомстві.

Нагадаємо, На Тернопільщині чоловік пошкодив могили військових

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
До кінця року в Україні 3 тисячі сіл планують підключити до швидкісного інтернету До кінця року в Україні 3 тисячі сіл планують підключити до швидкісного інтернету
В Україні запустили платформу де збирається уся інформацію про програму підключення до оптичного інтернету, на яку цьогоріч планують витратити 500 мільйонів гривень.
В Україні 1 ГБ мобільного інтернету коштує 0,75 долара В Україні 1 ГБ мобільного інтернету коштує 0,75 долара
Британські аналітики провели дослідження у 230 країнах світу та оновило рейтинг за рівнем доступності мобільного інтернету, в якому Україна займає 31-е місце.
В Україні відтермінували запуск 5G: у бюджеті не вистачає коштів В Україні відтермінували запуск 5G: у бюджеті не вистачає коштів
Причиною відтермінування стала відсутність державного фінансування необхідних для запуску 5G наукових досліджень.
Loading...
Load next