СБУ підозрює у хабарництві капітана поліції, який обкладав даниною перевізників лісопродукції (відео)

Обкладав даниною перевізників лісопродукції: СБУ підозрює у хабарництві капітана поліції. За попередніми даними відомства, інспектор патрульної поліції одного із відділень Дрогобицького відділу поліції налагодив механізм систематичного вимагання і отримання «побори».

Фото: СБУ Львівщини

За 10 тисяч гривень він обіцяв перевізникам безперешкодне транспортування лісу через територію, на якій він здійснював контроль. Правоохоронці затримали капітана після передачі йому чергової частини неправомірної вигоди. Йому уже повідомили про підозру. Наразі тривають слідчі дії для встановлення і притягнення до відповідальності усіх, причетних до протиправної схеми, осіб.

Окрім цього, у випуску про таке: 

  • У Львові сім’я потрапила до лікарні через отруєння чадним газом. Двох дітей та батьків було госпіталізовано до лікарні, де їм надали необхідну допомогу. Спочатку, розповідають постраждалі, відчули запаморочення, і вже коли зрозуміли, що це можливо через витік газу викликали швидку. Наразі усі пройшли необхідні процедури, щоб ліквідувати наслідки отруєння. І вже незабаром пацієнти зможуть повернутися до дому.   
  • Чергова пожежа у Львові. На вулиці Академіка Павлова сталось займання на 3-му поверсі багатоповерхівки. Місцеві мешканці розповідають, що за 10 років це вже третє займання у цій квартирі. У квартирі проживає літня жінка, до якої інколи приїжджають родичі. Сусіди кажуть, що цього разу пощастило, адже донька власниці кілька днів у неї гостювала. Вона й попросила сусідів викликати рятувальників.

Фото: скриншот з відео ПравдаТУТ Львів 

Надзвичайникам вдалося досить оперативно вгамувати полум’я. За майже 20 хвилин пожежу ліквідували. Загалом до ліквідації пожежі залучили 9 рятувальників та 2 спецмашини. До слова, з людей ніхто з не постраждав.

Ірина Сульpravdatutnews.com