Андрій Крутень: Безпека на дорозі – спільна відповідальність усіх

Дивіться також
"Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео) "Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео)
Щоденна статистика аварій та численні смерті у ДТП. На противагу - збільшення сум штрафів та масове встановлення камер фото- і відеофіксації. Усе для того, щоб покращити ситуацію на дорогах. У місті Лева ж все частіше з’являються нові обмежувачі, як от гумова берлінська подушка.
Двоє громадян РФ, які планували концерт в Україні, отримали заборону в'їзду за незаконне відвідування Криму Двоє громадян РФ, які планували концерт в Україні, отримали заборону в'їзду за незаконне відвідування Криму
В’їзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію та виїзд з неї допускаються лише за спеціальним дозволом через контрольні пункти в’їзду-виїзду.
Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео) Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео)
Столичні правоохоронці на Київщині прочісують понад 430 гектарів лісу, поблизу якого було обстріляно автомобіль Сергія Шефіра. Жодного підозрюваного поки не затримано.