Куди задонатити кошти на армію?

Добірка перевірених фондів де українці зможуть наблизити нашу перемогу та допомогти армії.

Дивіться також
Чергова провокація від армії РФ: російські літаки залетіли у район зенітних навчань ЗСУ (відео) Чергова провокація від армії РФ: російські літаки залетіли у район зенітних навчань ЗСУ (відео)
Російська Федерація зробила чергову провокацію під час військових навчань Збройних сил України - їхні літаки залетіли в зону проведення бойових стрільб українських зенітників.
Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео) Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео)
Від України в міжнародних військових навчаннях візьмуть участь підрозділи Нацгвардії, Держприкордонслужби та Військової служби правопорядку. Окрім українських військовослужбовців, у них візьмуть участь військові з 15 країн-партнерів.
Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ
Володимир Зеленський продовжує звільняти очільників оборонних структур. Цього разу президент провів кадрові зміни в структурі української армії.