Вбивство у Стрию: поліція виявила 40-річного потерпілого (відео)

5 липня близько опівночі у поліцію повідомили, що на перехресті вулиць Вокзальної та 1 листопада у місті Стрий виявили тіло чоловіка без ознак життя. На місце одразу ж вирушили відповідні служби. Правоохоронці встановили особу загиблого - ним виявився 40-річний мешканець райцентру. На тілі вбитого виявили 2 вогнепальні поранення в ділянках грудей та живота.

Також дивіться у випуску:

  • На Львівщині прикордонники затримали нелегалів з Пакистану.
  • Бензовоз зіштовхнувся з двома вантажівками. ДТП сталася у Золочівському районі в селі Ясенів на трасі Київ-Чоп.
  • Спека у громадському транспорті: влітку поїздка в маршрутці для львів’ян щоразу перетворюється у випробування. Чи вирішиться колись ця проблема?
  • До Львівської обласної інфекційної лікарні з гострою кишковою інфекцією потрапили 11 дорослих та 6 дітей.
  • У Львові врегулюють правила користування електросамокатами.
  • На вулиці Івана Франка, 165 у місті Лева відкрили спортивно-ігровий майданчик для місцевих мешканців.
  • Високі ціни на кавуни цьогоріч прогнозують аграрії. Усе через несприятливу для баштанних погоду.
  • 7 липня - велике християнське свято Іоанна Предтечі, або як іще частенько кажуть в народі Івана Купала. Чимало традицій існує щодо святкування цього празника. Та все ж чи не найкраще - долучитись до хорошої справи. 
  • Семеро спортсменів зі Львівщини поїдуть на Олімпіаду в Токіо.

  • Тенісисти з 21 країни світу змагатимуться у Львові до 10 липня включно.


     
Дивіться також
Вбивав заради розваги: на Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах (відео) Вбивав заради розваги: на Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах (відео)
Підозрюваний у вбивстві зізнався, що вбив своїх жертв заради розваги, нових відчуттів та цікавості.
"Замаскували" під футбольних фанатів: на Львівщині експоліцейського викрили на нелегальній переправі бразильців до ЄС (фото) "Замаскували" під футбольних фанатів: на Львівщині експоліцейського викрили на нелегальній переправі бразильців до ЄС (фото)
Служба безпеки України заблокувала канал нелегального переправлення іноземців до країн Європейського Союзу. До організації каналу нелегальної міграції причетний місцевий підприємець - колишній працівник органів внутрішніх справ.
Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия
У Стрию на Львівщині невідомий серед вулиці розстріляв місцевого 41-річного мешканця. Вбивця двічі вистрелив у спину загиблому чоловіку.