"Замаскували" під футбольних фанатів: на Львівщині експоліцейського викрили на нелегальній переправі бразильців до ЄС (фото)

"Замаскували" під футбольних фанатів: на Львівщині експоліцейського викрили на нелегальній переправі бразильців до ЄС (фото)
Служба безпеки України заблокувала канал нелегального переправлення іноземців до країн Європейського Союзу. До організації каналу нелегальної міграції причетний місцевий підприємець - колишній працівник органів внутрішніх справ.

У Львівській області правоохоронці затримали 24 нелегальних мігрантів із Бразилії, що переховувалися в готелі, який належить експоліцейському. Чоловік, під виглядом "футбольних вболівальників" планували переправити емігрантів до країн ЄС, повідомляє пресслужба СБУ.

Встановлено, що до організації каналу нелегальної міграції причетний місцевий підприємець - колишній працівник органів внутрішніх справ. Іноземців він розміщував у власному готелі під легендою "футбольних вболівальників з Бразилії", - йдеться у повідомленні.

Затримати бразильців працівникам СБУ разом із працівниками ДМС України вдалось під час спецоперації “Мігрант”. Трапилось це на Стрийщині у готелів в якому переховували нелегалів. Наразі правоохоронці перевіряють затриманих на можливу причетність до скоєння злочинів в Україні та за кордоном, а також зʼясовують, хто ще причетний до переправлення нелегалів.

Незабаром 24 бразильців екстрадують, тобто повернуть назад до Бразилії, а організаторам нелегального каналу міграції загрожує кримінальна відповідальність.

Відповідно до чинного законодавства будуть вжиті заходи щодо примусового повернення іноземців та притягнення до відповідальності винних осіб, - наголосив в СБУ.

 

Читайте також
Турецькі нелегали намагались перетнути український кордон на Львівщині
Декілька громадян Туреччини намагались незаконно перетнути український кордон та потрапити у одну із країн Євросоюзу.
Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия
У Стрию на Львівщині невідомий серед вулиці розстріляв місцевого 41-річного мешканця. Вбивця двічі вистрелив у спину загиблому чоловіку.
Вбивав заради розваги: на Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах (відео) Вбивав заради розваги: на Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах (відео)
Підозрюваний у вбивстві зізнався, що вбив своїх жертв заради розваги, нових відчуттів та цікавості.
Loading...
Load next