Новий штам коронавірусу зафіксували у жителів Львівщини (відео)

Молодший медперсонал психіатричної лікарні «Заклад» вже 4 місяці без зарплатні. Через це кілька десятків медиків  вийшли на мітинг під стіни ЛОДА. Їхня вимога - отримати свої зароблені гроші.

«Дельта» вже у Львові. Новий штам коронавірусу зафіксували у трьох жителів з області. Виявили його під час обстеження людей, які повернулися з Великобританії та Росії. Швидкий тест показав позитивний антиген, тому мешканці були ізольовані. Двоє пацієнтів ще проходять стаціонарне лікування і ще одного вже здоровим виписали додому.

На Львівщину прибули представники ВООЗ. Мета візиту – наростити темпи вакцинації у регіоні та забезпечити лікарні «ковідного» переліку необхідним устаткуванням. За словами представника організації Ярно Хабіхта, від України очікують щоб до кінця року кількість вакцинованих досягла 70%.

Окрім цього, у нашому випуску ви дізнаєтесь про таке: 

  • Як діяти, коли дитина проковтнула хімічну речовину?
  • Що робити при демодекозі та чому він виникає?
  • У Львові вперше відкрили кризову кімнату, дружню до дитини. Для чого вона?
Дивіться також
«Омікрон» масово вражає львів'ян (відео) «Омікрон» масово вражає львів'ян (відео)
У стаціонарі 1-го ТМО Львова перебуває 451 пацієнт з коронавірусом, 87 з них – діти.
Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу  – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео) Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео)
Від «хвилі» до «хвилі» – додаткові ліжкомісця, регулярна зміна обмежень та обов’язкова вакцинація. Рік видався насиченим на «ковідні» новації. Торкнулися вони усіх сфер життєдіяльності львів’ян.