"Метадон" з Луганщини: На Львівщині викрили наркоторговця (відео)

Поліцейські викрили 31-річного жителя Луганської області, який збував у місті Лева «метадон». Наркотичний засіб чоловік реалізовував шляхом так званих «закладок» та через мережу Інтернет. Під час санкціонованого обшуку у помешканні зловмисника правоохоронці виявили та вилучили понад 200 грамів наркотичної речовини, схожої на «метадон», 49 зіп-пакетів з цією ж речовиною, електронні ваги, засоби для фасування, чорнові записи та інші речові докази його причетності до протиправної діяльності.

Усе скеровано на експертизу. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотиків становить близько 350 тисяч гривень. Наразі триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання – до восьми років позбавлення волі.

Також у випуску:

  • Львів’яни скаржаться на ділянку дороги, яка вже декілька років потребує ремонту. Мешканці будинків на вулиці Яловець нарікають: після дощу вийти з дому подекуди узагалі неможливо. Чи очікувати людям змін, дізнавалися наші журналісти.

  • Виступ у супроводі оркестру: 13 рік поспіль у Львові проводять концертний проєкт «Відчинилося життя». Виконавці з вадами зору із різних куточків України вийшли на сцену театру імені Марії Заньковецької. У програмі здебільшого українські хіти про любов до рідної країни.

  • У Львівському палаці мистецтв презентували незвичну виставку під назвою «Гривня АРТ». Експозиція демонструє сучасне образотворче мистецтво, втілене на українських банкнотах.

Дивіться також
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.