На Львівщині викрали людину: деталі інциденту (відео)

В одному з сіл Самбірського району озброєні чоловіки проникли у чуже помешкання та вивезли звідти господаря у невідомому напрямку.  Під час слідчих дій правоохоронці отримали приблизний опис викрадачів та марку машини, на якій вони пересувались. Протягом години вдалося встановити й маршрут, яким вивезли чоловіка. За 10 кілометрів від місця скоєння злочину поблизу міста Рудки зловмисників вдалося затримати.

Також у випуску: 

  • У селі Великі Грибовичі, що поблизу Львова, водій автомобіля «ГАЗ» зіткнувся з «Volkswagen Golf». У результаті удару останню автівку відкинуло на тротуар, де машина наїхала на пішохода.
  • У Бродах мешканці однієї з багатоповерхівок повідомили поліцейських про підозрілого чоловіка, який бігав вулицею і неадекватно поводився. На одязі чоловіка правоохоронці побачили сліди крові, а у квартирі, де він проживав, виявили тіло жінки.
  • На Львівщині із літаків розкинуть понад 430 000 доз вакцини від сказу для диких тварин. 

 

Дивіться також
На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.