У центрі Львова затримали причетного до квартирних крадіжок (відео)

Проникав у помешкання через балкон, пошкоджував двері та викрадав цінне майно: у центрі Львова затримали причетного до квартирних крадіжок на території Львівщини та Закарпаття.

Стежили, нападали, катували та вбивали: учасникам банди розбійників на Львівщині повідомили про підозри. До складу групи входив екс-член «банди Кочеткова», яка відзначалася жорстокістю і садизмом стосовно своїх жертв.

За крадіжку та грабіж: двох розшукуваних українців затримали прикордонники у «Шегинях».

Під виглядом працівників банку та поліції: шахрайський call-центр видурював в українців приватні дані банківських карток.

Ув’язнений організував міжрегіональну злочинну групу, які отримували доступ до платіжних реквізитів громадян. Таким чином привласнили 300 тис. грн.

Дивіться також
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.