Наркотики на 2 млн грн: на Львівщині пасажири намагалися перевезти через кордон контрабанду (відео)

Аварія, у якій ледь не загинув чоловік: на автодорозі між селами Дроговиж і Заклад Стрийського району зіткнулися дві вантажівки. Внаслідок цієї ДТП постраждав водій одного з великогабаритних автомобілів – 31-річний житель Волинської області. Його з травмами середнього ступеня важкості ушпиталили.

«Вибух» і «замінування» Львівської міськради заради залякування населення та примус органів влади до прийняття необхідних «терористам» рішень – така легенда навчань, організованих СБУ у Львові. Силовики провели оперативно-розшукові заходи імітаційних вибухових пристроїв та знешкодили їх, а умовних терористів виявили та затримали. Таким чином перевіривши та підвищивши рівень взаємодії профільних відомств в умовах можливих терористичних загроз. У навчаннях брали участь підрозділи СБУ, Нацполіції, ДСНС, Патрульної поліції, Управління безпеки міста та представники інші спеціальних служб.

«Цигарковий причеп»: у пункті пропуску «Шегині» прикордонники зупинили для перевірки автомобіль, яким 35-річний українець прямував до Польщі. Під час поглибленого огляду «зелені берети» спільно з працівниками митниці виявили у його причепі 7 450 пачок цигарок. Усю знахідку, а також причеп, як засіб контрабанди, вилучено.

Четверо травмованих, з них двоє дітей: на автодорозі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» поблизу села Підгірне не розминулися легковик та мікроавтобус. За попередньою інформацією поліції, 30-річнйи водій «ВАЗ-2103» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Мерседес Спринтер» під керуванням 33-річної жительки Закарпаття. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження різної важкості отримали три пасажири мікроавтобуса – хлопці віком 8 й 12 років та 56-річна жінка. Також травмовано водія легковика. Усіх потерпілих доставили до лікарні.

Нарковмісні таблетки на 2 млн грн: 6 512 пігулок «Субутекс» намагалися перевезти через кордон у туристичному автобусі з пасажирами. Блістери з психотропними препаратами помістили у 2 «нічийні» сумки. Про цей факт працівники пункту пропуску повідомили правоохоронні органи. Тривають слідчі дії.

«Закладчики» наркотиків: на Високому Замку у двох гостів з Хмельницька поліцейські виявили та вилучили 28 пакетиків з «PVP». Також на території парку правоохоронці знайшли ще 16 згортків з наркотичними речовинами. Чоловікам загрожує покарання – до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

2 тисячі доларів за невиклик поліції: у Львові жінка заявила, що потрапила під колеса автомобіля. Водійка натомість повідомила правоохоронців, що «потерпіла» вимагала у неї кошти.

1,2 млн грн збитків: оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області та слідчі обласного управління поліції викрили злочинну схему розкрадання коштів державного бюджету на будівництві амбулаторій на Волині.