Смертельна аварія у Рудках: вантажівка забрала життя людей (відео)

Масштабна троща: у Рудках вантажівка на шаленій швидкості влетіла у будівлю, де розташовані магазини. Як наслідок, обвалилися стіни й стеля, під завалами опинилися люди. Водій фури загинув на місці. За попередньою інформацією, рятувальники дістали тіла ще двох осіб. Точну кількість потерпілих наразі встановлюють. Обставини й причину аварії з’ясовують правоохоронці.

А також у випуску про таке: 

  • Викрадення людини. На Самбірщині озброєні чоловіки намагалися викрасти 38-річного мешканця з його власного будинку.Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські упродовж години з’ясували місцеперебування автомобіля, яким пересувались зловмисники.
  • Вона подарувала йому життя, а він жорстоко у неї його забрав. У Бродах чоловік зарізав власну мати. Душогуба виказали сполохана поведінка та сліди крові на одязі.

  • Контрабанда цигарок. Понад півтисячі пачок сигарет вмістилося за обшивкою мікроавтобуса. Спробу такої контрабанди виявили «зелені берети» на кордоні з Польщею. Мікроавтобус, яким кермував українець, прибув до пункту пропуску «Рава-Руська».

  • Аварія у Великих Грибовичах: травмовано двох осіб. Водій «ГАЗу» зіткнувся з «Фольксвагеном», внаслідок чого останній виїхав за межі проїзної частини, де збив 41-річного пішохода. Як перехожого, так і водія з важкими травмами доставили до реанімації.
  • Високоякісні фальшивки для мігрантів: у Львові ліквідували групу, яка підробляла документи. Зокрема, ID-карти, що давали змогу незаконно перетинати кордон різних країн. Їхніми клієнтами здебільшого були нелегальні мігранти з країн Близького Сходу, які хотіли «легалізуватися» на території «західних країн».
  • «Сімейний бізнес» на наркотиках. У Бориславі чоловік та його цивільна дружина у власній квартирі облаштували пункт збуту «амфетаміну». Під час санкціонованого обшуку у їхньому помешканні правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби, схожі на «амфетамін» та «канабіс»