У львівському СІЗО організували схему постачання наркотиків ув’язненим (відео)

Збут наркотиків у львівському СІЗО: впродовж поточного року учасники злочинної групи організували схему постачання заборонених речовин у міський слідчий ізолятор. Для цього вони залучали осіб, які перебували на свободі і мали змогу передати наркотичні засоби їхнім родичам або близьким. 

Слідчі дії тривають, правоохоронці перевіряють інших осіб, причетність до вчинення злочину.

Окрім цього у випуску про таке:

  • Чергова пожежа сталась на Львівщині. Займання трапилося у господарській будівлі у селі Луг. На момент прибуття вогнеборців, споруда була повністю охопленою вогнем, оскільки полум'я дуже швидко поширювалося дерев'яними конструкціями будинку.
  • Нелегальна переправа іноземців до країн ЄС: екс-працівника органів внутрішніх справ викрили на організації незаконного каналу міграції. За інформацією СБУ, 24 громадяни Бразилії перебувають на Львівщині без відповідних документів і мають намір потрапити на територію Євросоюзу.
  • Затримали за сексуальне насилля: громадянина Чехії, який перебував у міжнародному розшуку, виявили у Львові. За інформацією Інтерполу, 42-річний чоловік вчинив сексуальне насильство на території своєї країни.