У Львові затримали іноземця, який схиляв українок стати жертвами сексуальної експлуатації у Європі (відео)

Вербував жінок для роботи повіями: у Львові затримали іноземця, який схиляв українок стати жертвами сексуальної експлуатації у Європі. Як встановили правоохоронці, 53-річний іноземець підшуковував в Україні молодих дівчат.

Відомо, що він встиг завербував чотирьох жінок віком від 22 до 30 років – усі вони жительки Львівської області, перебували у скрутних життєвих обставинах та спокусились на обіцянки високих заробітків за кордоном. Що загрожує чоловікові? Дивіться у випуску.

Окрім цього, Ви дізнаєтесь про таке:

  • Нові обмеження щодо роботи закладів освіти при новій епідзоні встановив Кабмін. При введенні «жовтої зони» карантину, й надалі повинні бути вакцинованими 80% працівників навчального закладу.
  • Наживалися на спецтехніці: СБУ Львівщини викрила корупційну схему «заробітку» чиновників попри загрозу виникнення надзвичайних екологічних ситуацій. Йдеться про дві дільниці держпідприємства «Басейнове управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну».
  • Викриття «закладчика»: у Львові оперативники карного розшуку затримали розповсюджувача «канабісу». Попався 21-річний чоловік «на гарячому»: на вулиці Єрошенка, де він саме робив закладки.