На Львівщині внаслідок ДТП загинула неповнолітня дівчина та травмувалися кілька осіб (відео)

Загибель неповнолітньої унаслідок ДТП: уночі на автодорозі «Львів – Луцьк» неподалік села Колоденці, що на Львівщині, перекинулася автівка. За попередньою інформацією правоохоронців, 22-річний водій легковика не впорався з керуванням, тому автомобіль виїхав на узбіччя дороги та перевернувся.

Також у випуску про таке:

Масштабна пожежа у Львові. У центрі міста сталось займання у багатоповерхівці, через сильне задимлення довелося навіть евакуювати людей, але обійшлося без постраждалих. Як все відбувалося?

У центрі Львова демонтаж МАФу переріс у бійку. Власник точки продажу фаст-фуду розповідає, що комунальники почали розбирати його конструкцію незаконним не чекаючи рішення суду. Однак комунальники розповіли, що навпаки закон на їх стороні. Зрештою словесний конфлікт обернувся бійкою. Більше про це у нашому матеріалі.

Склад боєприпасів у квартирі. До правоохоронців надійшов виклик про домашнє насилля, але приїхавши на місце вони додатково вияви чималу кількість набоїв до різноманітної зброї. Про перебіг подій дивіться у нашому сюжеті.