На Львівщині чоловік зарубав сокирою мешканця Закарпаття (відео)

На Львівщині молодик убив мешканця Закарпаття. Тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті виявили в одному з будинків у селищі Верхнє Синьовидне. Загиблим виявився 42-річний житель Мукачево.

Поліціянти встановили, що до вбивства причетний 22-річний місцевий мешканець, який разом із жертвою в той день були у гостях в іншого жителя села. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодик вдарив мешканця Закарпаття сокирою по голові, від чого той помер. 

Окрім цього у випуску про таке:

  • Контрабанда на мільйон. Вихідними до пункту пропуску «Рава-Руська» прибув мікроавтобус, яким керував мешканця Львівщини. Прикордонники спільно з митниками вирішили поглиблено оглянути автівку. Під час обшуку в багажнику виявили незадекларовані гаджети Apple та іншу техніку.
  • Незабаром відкриють частину вул. Бандери. 1 жовтня планують відкрити для проїзду перехрестя з вулицями Федьковича - Шептицьких. Там завершують асфальтування велодоріжок. Завершити роботи й повністю відкрити для проїзду вул. Бандери мають до кінця цього року.

  • Львів готується до опалювального сезону. Теплопостачальні підприємства завершують ремонтні роботи на своїх об’єктах і заповнюють водою системи опалення будинків, які відповідно до актів готові до зими.

Дивіться також
У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+) У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+)
В аеропорту Львова затримали мукачівського “кримінального авторитета” Артура Пашкуляка. Затримання відбулося за участі поліції Києва разом із спецпризначенцями КОРДу.