У Львові заблокували мережу підпільних сall-центрів: тисячі іноземних вкладників стали жертвами шахрайства (відео)

Мережу підпільних сall-центрів блокували львівські силовики. Як стало відомо, ділки обкрадали іноземців під приводом «інвестицій» у криптовалютну біржу.

Жертвами злочинної схеми стали тисячі іноземних вкладників. За даними слідства, загалом було 6 сall-центрів, які кілька місцевих «підприємців» облаштували в орендованих офісах і квартирах. Оператори пропонували іноземцям вкладати гроші у фондові та криптовалютні ринки. Свої «інвестиції» ошукані клієнти мали переводити на банківські рахунки й анонімні криптогаманці організаторів схеми.

Слідчі дії для притягнення зловмисників до відповідальності наразі тривають.

Також у випуску ви дізнаєтесь про таке:

  • На Яворівському полігоні наші військовослужбовці провели спільні навчання з іноземними колегами.  До бойової операції залучили танки, БТРи, а також гелікоптери, за допомогою яких десантники висаджувалися на багатоповерхівку.
  • На Львівщині стартували  польові  навчання з реагування на надзвичайні ситуації хімічного, радіаційного та біологічного походження за участі 5 країн.
  • Шість старостинських округів пропонують створити у Львівській МТГ. Відповідні напрацювання щодо впровадження інституту старостів презентували у міськраді. Отож, робоча група висунула пропозицію утворити такі старостинські округи: Винниківській, Брюховицький, Руднянський, куди увійдуть ще Рясне-Руське та Підрясне, Лисиничівський, куди увійдуть Підбірці, Дублянський, куди увійде Ситихів, Малі Підліски та Малехів, та  Північний, куди увійде 8 сіл: Великі та Малі Грибовичі, Збиранка, Гряда, Воля-Гомулецька, Зашків, Зарудці та Завадів.