На Львівщині внаслідок потрійної аварії загинуло двоє людей (відео)

На Львівщині перекрили канал незаконного перетину державного кордону. У Львові горів гараж автосалону. Під виглядом фотосесії викрали дівчину та вимагали 2 мільйони євро.

Окрім цього у випуску #ГарячіNEWS про таке:
 

  • У Львові почали працювати мобільні групи, що слідкують за дотриманням карантинних обмежень. Правоохоронці слідкуватимуть за порядком у торгових центрах, закладах харчування та інших установах, де необхідно дотримуватися правил через коронавірус.
  • Викрали дівчину та вимагали 2 мільйони євро. У Львові 19-річна дівчина стала заложницею 3 молодиків, які хотіли отримати чималі кошти від її батька. Однак завдяки злагодженим діям правоохоронців біди вдалося уникнути й дівчина повернулась додому.
     
  • Поблизу Львова виявили стихійний ринок. Підприємці без необхідних дозволів організували продаж продовольчих товарів просто неба. Чим ще й створювали небезпеку учасникам дорожнього руху більше про це далі у сюжеті.
  • У Львові внаслідок пожежі загинув чоловік. Займання трапилося на вулиці Друкарській, через сильне задимлення пожежникам довелося працювати у кисневих масках. Причини займання наразі невідомі.

 

Дивіться також
COVID в Україні: за добу 12 711 нових випадків та смертність й досі залишається високою COVID в Україні: за добу 12 711 нових випадків та смертність й досі залишається високою
В Україні за минулу добу зареєстрували 12 711 випадків інфікування коронавірусною інфекцією. Зокрема від ускладнень хвороби померло 392 пацієнти.