У Львові до всесвітнього дня боротьби з раком грудної залози 5-та міська лікарня організувала акцію для освітян (відео)

У новому випуск програми #MDExpert ми розкажемо про лікування з допомогою остеопатії, про нові правила карантину, а також покажемо як у Львові відзначали день боротьби з раком грудної залози.

Окрім цього, Ви дізнаєтесь про таке: 

  • Перший в Україні медичний контакт-центр. Він запрацює у Львові, для пацієнтів, які потребуватимуть консультативної допомоги. Водночас це допоможе розвантажити «Швидку» від непрофільних викликів. Гаряча лінія працюватиме цілодобово у всіх медзакладах Львова.
  • Алергікам можна вакцинуватись. Якщо імунологічна реакція не пов'язана з вакцинами, то щепитися проти коронавірусу обов'язково потрібно. Про це заявили в міністерстві Охорони здоров'я України. Не впливає на імунізацію й алергічний риніт.
  • У США людині пересадили нирку від свині. Вперше у світі у медичному центрі Лангон у Нью-Йорку хірурги трансплантували орган від генетично зміненої тварини людині.
Дивіться також
За останню добу в Україні виявили понад 5 тисяч хворих на COVID За останню добу в Україні виявили понад 5 тисяч хворих на COVID
За минулу добу в Україні підтвердили зараження на коронавірусну інфекцію у 5062 українців. З них на Львівщині зафіксували 311 нових випадків захворювання на Covid.
Понад 2 мільйони хворих: в Україні знову збільшилась кількість захворюваності на Covid Понад 2 мільйони хворих: в Україні знову збільшилась кількість захворюваності на Covid
За минулу добу в Україні станом на 23 квітня, виявили 14 277 нових випадків зараження. З них захворіла 591 дитина та 277 медпрацівників.