У Львівській лікарні швидкої меддопомоги запрацював сучасний блок дитячої кардіохірургії (відео)

Завдяки благодійникам у Львівській лікарні швидкої допомоги відкрили кардіохірургічний блок з  новими палатами. У планах у медиків Львівської лікарні швидкої медичної допомоги виконувати до 200 дитячих кардіохірургічних операцій в рік.

Також у новому випуску #MDExpert про таке: 

  • У Львові продовжили час роботи пунктів вакцинації. Проте це не стосується пункту на Нижньому Шуварі та у торговому центрі МАРК. У всіх інших у будні та вихідні можна буде щепитись від 10 ранку до 20:00. Їхній перелік можна знайти на сайті Львівської міської ради.
  • На Львівщині триває акція до дня профілактики цукрового діабету. Пройти обстеження можна у поліклініках міста у сімейних лікарів. Здавати кров потрібно через дві години після сніданку. Медики наголошують, що акція відбувається з метою інформування мешканців про необхідність регулярних обстежень і закликають робити це упродовж року.

  • Нова нейрохірургічна операційна запрацювала у Львівській дитячій лікарні на Орлика. Там зробили ремонт та встановили сучасне обладнання. Це обійшлося медустанові у 20 млн грн. Лікарі відтепер зможуть оперувати діток з пухлинами головного мозку та хребта. Адже щороку за такою потребою звертається близько 70 дітей.

Дивіться також
У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео) У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео)
Люди займають чергу ще з ранку, але все одно простоюють на вулиці майже годину, допоки в них зберуть біоматеріали на аналіз.
За час пандемії в Україні захворіло 3,4 млн людей, за останню добу більше 13 тисяч випадків COVID-19 За час пандемії в Україні захворіло 3,4 млн людей, за останню добу більше 13 тисяч випадків COVID-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
В Україні за минулу добу виявили 6 754 нових випадки захворювання на COVID-19 В Україні за минулу добу виявили 6 754 нових випадки захворювання на COVID-19
В Україні виявили 6 754 хворих і 105 смертей від COVID за минулу добу. Серед нових хворих 625 дітей і 125 медпрацівників.